En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla yan yana binanın acilen yararsızaltılmasına imkân teşhisr, yapı eminğini esenlar. Müstacel çıkış bapları binaların binasına ve makroliğine göre farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın ve evgin gestalt anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da dışa vurum edilen bu sektör bazı modellerde düzgülü kapı koluna mümasil. 

Yangın veya ivedili keyfiyet vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi yürekin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başında müstacel durumlarda tahliye süresini kısaltma mesleklevi gelir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve esrar sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

Ancak, yangın kapısı vandözları ortada paha farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, akla yatkın fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler yüksek fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Ekseri yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu acil çıkış bapsı, akse anlarında insanoğluın yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin Yangın Kapısı Fiyatları tercihlerinizi yazıırlamasına cevaz verir (adınız, diliniz evet da yaşamış olduğunız havza kabilinden) ve size vüruttirilmiş ve henüz şahsi özellikler katkısızlar. Bu da siteyi kullanırken elan uz bir deneyim evetşamanızı katkısızlar.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde yangın kapısı üretilmektedir.

Hareketsiz Kanatlı Yangın Kapıları; Yekta kanatlı tasarımıyla, sınırlı mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın simultane güvenli bir çıkış sağlar.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak Yangın Merdiveni Kapısı amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page